Jamarův blog

...o všem, co mě napadne

Pokus o cvičení a jarní procházka

Co mám teď víceméně sedavou práci u PC, zjistil jsem, že co se týče fyzičky, jsem na tom dost bídně. Jaksi začínám bačatět, svaly žádný, po chvíli pohybu funím jak lokomotiva a tak jsem si v sobotu řekl, že na sobě musím zapracovat. Dopadlo to tak, že jsem se dnes nemohl skoro hýbat, naštěstí lehké protažení v přírodě trochu pomohlo, co taky tvrdnout doma, když byl skoro jarní den…

Jak už jsem naznačil, v sobotu mě popadlo, že bych mohl trochu začít cvičit a zapracovat na nějakých těch svalech ;-) Toš jsem se do toho vrhnul, kliky, sklapovačky, lehsedy, zdvihání těžkých traf v rukách :-) , prostě všechno co mě napadlo a docela jsem si „máknul“. Dneska ráno mi ovšem došlo, co to je za blbý nápady, dát si hnedka ze začátku na starý kolena takovou zátěž. Nemohl jsem se ohnout, pořádně chodit a natáhnout nebo pokrčit ruce, prostě jsem chodil po baráku jak Rambo s hemeroidama. Jediný co mě hrálo u srdíčka bylo, že ta bolest určitě něco znamená, prostě svaly rostou! :-) Mno odpoledne nezbylo jinal, než to zkusit rozhýbat. Ančto bylo odpoledne venku krásně jarně, tak jsem se vydal na lov kešek. První byla na Hrubce, tam mě vcelku dožralo, že kolem ní už pár let chodím a nevím o ní, sakryš takhle pod nosem ju mám a odlovená až teďka… Každopádně tam byl vyloženě jarní počas, Bystřička byla nezvykle plná vody, taky toho využila skupinka vodáků, jenž se dali tuto rozdivočelou bystřinu sjíždět. Dle jejich slov paráda, no nevim… ;-)
bystricka
Cesto zpátky domů jsem si ještě zaskočil odlovit druhou „geoskrýš“ u Hraničných Petrovic. Pokoušel jsem se o ni už minulý týden, nicméně hledat skrýš u nějakého kamene pod půlmetrovou vrstvou sněhu jsem po chíli marného snažení vzdal a aspoň udělal fotku hezkého večerního pohledu na horizont s větrnými elektrárnami.
vetraky
Dnes už se odlov zadařil, misto sněhu bylo všude většinou bahno a patřičný kámen jsem našel na druhý pokus, pohodka. Jinak přímo v Petrovicích měli u jednoho baráku naprosto luxusního sněhuláka, však posuďte sami:
huhulak
Muselo to dát dost práce, myslím že tatíci s dětma se řádně vyblbli ;-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

© 2007-2016 Jaroslav Martínek | Licence Creative Commons | powered by Wordpress Frontier Theme