Jamarův blog

...o všem, co mě napadne

Že by erupce na slunci??

Tak vám nevím, co se to od rána děje. Všichni jsou nějací naštvaní a podráždění… Je teda pravda že mi se taky zrovna moc nedařilo, takže do smíchu mi taky nebylo, nicméně opravdu zvláštní den. Schválně jsem se teď kouknul do svého horoskopu (teda ne že bych zrovna těmhle horoskopům nějak moc věřil) a ani se nedivím:

Nenechte si komplikovat život od příbuzných a neměňte kvůli jejich zájmům svůj program. Máte možnost nekazit si náladu a věnovat se svým zálibám. Hmm, to jsem měl vědět, bych se zařídíl :-/…
Práce: Nestíháte vše v termínu, v jakém byste měli. Tak tohle sedí přesně, noc bude dlouhá…
Vztahy: Všem lidem se nezavděčíte. Smiřte se s tím. Jó tak na tohle jsem už dneska taky přišel. A aji se smířil ;-).
Peníze: Není vhodná doba na návštěvu drahých restaurací. Mno ještě že nic takového nemám v plánu…
Zdraví: Jste na tom parádně. Můžete absolutně všechno. I zahřešit ve stravě. Tak ve stravě hřeším myslím furt, protože žeru na co příjdu v poslední době (i když to teda na mě nevypadá ;-) ).
A nakonec Potkáte člověka, kterého jste dlouho neviděli a dobře se s ním pobavíte. Budete mít možnost obnovit staré vztahy a navázat tam, kde jste přestali. Hmm, toš čekám, večer skoro pryč a ten člověk nikde, chjo… Asi by to chtělo taky vyrazit někam mezi lidi, mno napravím příští týden ;-)
Ale aby nebylo všechno černé, tak mám konečně svoji doménu pro dědinu veska.info, takže konečně pořádně zužitkuju můj osobní domácí servřík, kde ty stránky budou a kam pak asi přesunu tenhle blog, takže už nebudu muset nadávat na poskytovatele že to zase nejede (a budu moct nadávat akorát tak sobě ;-) ).
A na závěr jedna malá rada. Pokud se vám taky nedaří a máte akorát tak chuť se vším praštit, tak toho nechte, vyjděte si ven, provětrejte si hlavu, usmějte se na svět a buďte v pohodě. Nikdy není tak špatně aby nemohlo být hůř a vždycky se dá najít spousta veselejších věcí. A taky ostatní za vaši blbou náladu nemůžou, tak by bylo nefér jim ji taky kazit. I když někdy se pořádně vyzuřit taky není úplně od věci ;-)… Přiznám se, že i já, ač jsem jinak v okolí považovanej za maximálního kliďase, se občas vzteču a to pak lítají různý slovíčka i věci :-). No ale to je spíš u mě vzácný úkaz (asi taky proto že většinou zuřim když u toho nikdo není) a navíc mě stav nasranosti drží maximálně půl hodiny, dýl jsem to nikdy nevydržel. Horší to bylo u deprasivní nálady, ta mě jednou držela snad týden, to bylo bohužel kdysi kvůli jistému citovému zklamání (no nebudu to tu rozpitvávat…), ale od té doby si dávám mooooc pozor abych se do podobnýho stavu nedostal. Nedůvěra na prvním místě. Nakonec však stejně zjistíte, že to za to nestojí a že je na čase se začít usmívat a věnovat se pořádným věcem a ne těm hovadinám co vás tak štvou. No nemám pravdu?? :-)

P.S. Teda, koukám že jsem zase vyplodil slušněj blok textu… To si vždycky říkám, že sem pisnu pár vět, no a takhle to dopadá. Ještě že to nikdo moc nečte ;-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

© 2007-2016 Jaroslav Martínek | Licence Creative Commons | powered by Wordpress Frontier Theme