Jamarův blog

...o všem, co mě napadne

Stránky v novém…

Tak je to tu, fanfáry, zvedání opony za bouřlivého potlesku, omdlévání publika úžasem a na svět přícházejí moje stránky naprosto nové, čerstvé a napoužité ;-)

Sice jsem v novinkách psal, že si to vymyslím sám, nicméně při jedné ze svých nočních toulek internetem jsem narazil na zajímavý, jednoduchý a ryze český redakční systém nazvaný RS2, jehož autorem je juneau. Je to pro mě téměř ideální systém, má to skoro vše co potřebuju a já bych se k něčemu podobnému dokopával hooodně dlouho. Navíc proč vymýšlet něco, co už za mě udělali jiní, žejo ;-)
Designově samozřejmě nic moc, co taky čekat, když vrcholem mého grafického umu je nakreslené kolečko co nevypadá jak brambora :-), ale ještě to budu trošku upravovat. Funkčně tu bude taky ještě pár úprav, ale to tak nějak časem…
Samostatným tématem je fotogalerie… Jsem na vážkách, mám používat to co je tady v tomhle systému anebo si nechat tu původní galerii, každá má svoje pro i proti. Teď používám obě, no a uvidím co se osvědčí líp.
No a co obsah, věc zhola nejdůležitější? Asi nic nového. Bude to teď víc jako blog, pár osobních plků, něco o zvířatech, něco od počítačů, něco ze života, však uvidíte.
Tak ať se vám tu u mě líbí! ;-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

© 2007-2016 Jaroslav Martínek | Licence Creative Commons | powered by Wordpress Frontier Theme