Jamarův blog

...o všem, co mě napadne

Dlouho, předlouho…

Dlouho, předlouho tomu, co na těchto stránkách přibyl poslední text… Inu, dělo se toho v posledním roce tolik, že na nějaké psaní textů na stránky nebyl ani čas, ani nálada… Ale nějak zjišťuju že je to možná škoda nechat to ležet jen tak ladem, no a taky že mi to nějak chybí. Je tedy čas to postupně napravit aby tu semo tamo zase něco přibylo. Snad to budu mít před nadcházejícíma státnicema aspoň trochu jako rozptýlení…

A cože se mezitím vlastně všechno událo? No zas až tak moc toho zajímavého nebylo, před vánocema ještě návštěva mojí bývalé střední školy a pokec se známými (zajímavé je sledovat, jak se někteří lidi skoro nemění, zato některé bych skoro nepoznal), potom vánoce v tradičně hektickém rytmu včetně mého pravidelného pocitu, že se na nějaký vánoce a všechno kolem můžu tak akorát vysrat a oslavím je v klidu v lednu ;-). Ale nakonec i ty jsem přečkal ve zdraví a máme tu další nový rok. V něm samozřejmě kupa všemožné práce a postupně mi i začalo docházet, že čas se neuvěřitelně rychle krátí a za chvíli tu jsou státnice… Konečně konec školy, konečně to budu mít všechno za sebou. Teda aspoň doufám, zbývá mi měsíc, samozřejmě nic nestíhám a začínám pomalu nervačit. No uvidíme, každopádně až to skončí, tak budu zase o několik let života kratší (jestli z toho zešedivím tak to naštěstí na té mojí blond kebuli nebude tak moc vidět ;-) ).

Na vánoce jsem mamce, jakožto vášnivé cestovatelce po okolních luzích, hájích a lesích koupil na vánoce turistickou GPS navigaci od garmina, no a tak nějak postupně propadám kouzlu geocachingu. Teď mám navíc novou Nokii N95, takže mám vlastně GPSku porád ssebou, tak proč sem tam na výletě nějakou tu kešku neulovit, že ;-) . Navíc i když nemám vůbec na nic čas, tak seďte doma, když je venku zrovna neskutečně krááásně, to už radši nějakou tuhodinku oželím a aspoň protáhnu usezené kosti.

Ke konci týdně se chystáme na tři dny (víceméně pracovně) do Holandska. No aspoň se trošku odreaguju z toho současného blbince, příjdu na čerstvé myšlenky a potom hurá s čistou hlavou zase do práce ;-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

© 2007-2016 Jaroslav Martínek | Licence Creative Commons | powered by Wordpress Frontier Theme